Blogg

×
14.02.17

Til: Alle jenter som leser

Jeg elsker jenter som leser, og dedikerer valentinsdagen til dere.

19.01.17

En trist dag for Ubok

Etter fem år som en institusjon innen norsk ungdomslitteratur må Ubok gi opp ambisjonen om å skape arbeidsplasser i kultursektoren. Ubok sprer leseglede blant ungdom og er en faglig ressurs for bibliotekene, men ingen kan betale det tilbudet koster.

20.12.16

Tid for engler

Snøengler, bevingede engler, falne engler. Julen er høytid for disse skapningene, men de har vært, og er, en skikkelse som har inspirert kunsten i lang tid. Her følger en liste med bøker der engler er tilstede på et eller annet vis.

14.12.16

Liste: Fargeløse titler

Neida - men i alle fall en liste over bøker med "hvit" i tittelen!

08.12.16

Er hvitt usynlig?

Kan en farge uten farge på omslaget allikevel stå frem? Vi har plukket ut noen bøker som nesten har helt hvite omslag og sett litt på dem.

05.12.16

Forfatterintervju: Anders N. Kvammen

Anders N. Kvammen stakk velfortjent av med årets Bragepris for barne- og ungdomsbøker. Vi har intervjuet ham om boken, prisen og om det å være forfatter.

02.12.16

Ny bok av Tone Almhjell

Mystiske ting skjer på Sommerhjell.

01.12.16

Deilige desember!

Månedens tema er hvit - hva enn det måtte innebære! Det vil komme mye forskjellig, i tillegg til mange juleinnlegg - selvsagt.

30.11.16

En - Lesetips

Boken er veldig lettlest og er ikke en av de en trenger veldig god tid for å lese, men den har en tyngde ved seg likevel. En følelse av at denne boken er viktig.

26.11.16

Linn T. Sunne: Å ha det bra

Forfatter Linn T. Sunne skriver om hvordan å ha det bra, hvordan bøker hjelper, og gir tips til lesing med ulike formål!