Blogg

×
03.11.11

Tre ungdomsbøker er nominert til Brageprisen!

Fallteknikk av Inga H. Sætre Utfor av Sunniva Relling Berg Aarons maskin av Sverre Knudsen Brageprisen har, siden den første gang ble delt ut i 1992, etablert seg som en av Norges viktigste litterære priser. Prisen deles ut av Stiftelsen Den norske Bokprisen og har som formål å hedre gode norske

24.10.11

Les eksklusivt intervju med Khaled Hosseini!

I forbindelse med lanseringen av Drageløperen - tegnet roman, har forfatter Khaled Hosseini gitt et eksklusivt intervju til en 16 år gammel blogger, som jobber i Plan Norges ungdomsgruppe. Du kan lese hele intervjuet her. Les mer om boken her.    

18.10.11

Månedens anmeldelse Uprisen

Månedens anmeldelse for september er: "Glad og trist, vanleg men annleis", en anmeldelse av Meg og en kritthvit T-skjorte uten trykk på. Anmeldelsen er skrevet av nikita. Bokpremie kommer i posten. I anmeldelsen står det blant annet: "Korte, greie setningar med eit godt og enkelt språk.

12.10.11

Les begynnelsen av Skyggejegerne - Demonenes by!

Skyggejegerne - Demonenes by er første bok i en urban fantasyserie fra New York. Her bys det på en kreativ blanding av spenning, romantikk og humor. Serien er solgt til over 30 land og blitt en enorm internasjonal suksess. Bøkene har toppet New York Times bestselgerliste, og bare i USA er de fire fø

01.10.11

Stor konkurranse med flotte premiar!

Hovudpersonen i boka Få meg, for faen heiter Alma. Kva er namnet på bygda ho bur i? Send svaret til: i.stenersen@samlaget.no Dei ti første med rett svar vinn ein kinobillett som kan brukast over heile landet, samt boka.

15.09.11

Registrer deg nå og vinn bokpakke!

Registrer deg på ungdomsbøker.no og bli en av de 100 første som mottar en bokpakke! Er du blant de første 100, blir du kontaktet av oss - og får tilsendt to ungdomsbøker. Tips også venner og kjente om siden.  

09.09.11

Debutantforfatter til Litteraturhuset 13. oktober

Debutant Liv Eirill Evensen, forfatter av kortromanen "Meg og en kritthvit t-skjorte uten trykk på" kommer til Litteraturhuset i Oslo 13. oktober i forbindelse med Leser søker boks arrangement.  Les mer om arrangmentet her.