Drøm deg bort!

Publisert 13. juni 2016 18:15, sist redigert 13. juni 2016 18:15

Sommerferien står for døren, og jeg håper dere har mange spennende, rare og fine planer for de neste månedene. Kanskje skal du reise langt vekk, kanskje bare nyte friheten hjemme. Masse tid til lesing? Og til å drømme deg bort?

Vi lurer på hvor du helst ville reise hvis du kunne reise til et sted som bare finnes i en bok? Kanskje du ville gått inn i klesskapet for å ende opp i Narnia? Tenk så lenge ferien kunne vart da! Eller drømmer du om en sommerferie i Ymslanda, uansett hvor hektisk og farlig det kunne vært? 

Skriv ditt drømmereisemål og hvilken bok det er hentet fra i kommentarfeltet under, og vær med i trekningen av en bok til sommerferien! 

Du må være under 20 år og medlem av Ubok for å kunne vinne konkurransen. Vinneren trekkes mandag 20.juni.

Hilde er redaktør på ubok. Hun har studert litteraturformidling på Universitetet i Oslo, og jobber i bokhandel og som frilans manuskonsulent og anmelder.

10 kommentarer

SebastianJohnsen

Et sted jeg hadde hatt lyst til å reise hadde nok vært Halvblodsleiren fra Percy Jackson-serien! Det hadde vært kult å se med egne øyne hvordan det så ut og hva som ble gjort der.

Fridabjornereim

For meg er ikke dette ett spørsmål en gang. Selvfølgelig Harry Potter sin verden, og da spessielt Galtvort! Det er ingen sted jeg kunne tenkt meg å reise til like mye!

Mrr14

Det beste stede å reist til i en bok må være Galtvort. Alle trollmennene og heksene jeg kunne mødt. Utforske hemmelige ganger, dra til Galtvang og oppleve all magien.

Elinew00

Mitt bokdrømmereisemål er den magiske verdenen fra Harry Potter-bøkene. Det ville vært helt fantastisk å kunne utøve magi – og tenk så spennende skolen ville vært!

hanneelia

Det må være Bringebærdalen fra Hestejenter-serien som jeg leste for noen år siden. Husker det ble beskrevet som et veldig idyllisk og vakkert sted, slike man ser på postkort, og jeg kunne uten tvil tenke meg å reise dit!

Dimyne

Det er to plasser eg absolutt ville ha reist til. Den første er Tiladnen frå Halvgudene-serien av Mari Moen Holsve. Hadde vert utruleg å oppleve dei ulike øyene, som igjen har kvar sin årstid. Viss du er lei av vinter så kan du berre ta ein båt og ro til ein øy med sommer :) Den andre og siste plassen er Harry Potter-verdenen. Kven vil vel ikkje gå på Galtvort og få bruke magi og lære om ein heilt anna verd.

Tenk om det fantes ein eigen interRail for å reise rundt i ulike univers frå bøker! <3

Emilie

Haha, jeg vet dette er et ekte sted, men jeg vil gjerne reise til Kentucky, USA. Pushing the Limits-serien(I tillegg til den litt nyere serien Thunder Road av samme forfatter) tar plass her, og jeg skulle veldig gjerne opplevd og sett alle de små byene og stedene som blir beskrevet i bøkene- Kanskje det får bli en sommerferie i fremtiden ;)

Tina

Wonderland/Underland, fra boka Alice in Wonderland

hannah 1202

Jeg vile dratt til Hardwick barnehjem i Molly moon bøkene og møtt Molly og Rocky så de kunne lære med å hypnotisere og stoppe tiden.

SebastianJohnsen

Ble vinneren trukket?

Stengt for kommentarer.