Konkurranse: Vinn kinobilletter! (Faen ta skjebnen)

Publisert 6. juni 2014 12:00, sist redigert 10. februar 2015 12:25

John Green har tatt bokverden med storm, og lesere i alle aldre verden over kaster seg over bøkene hans med liv og lyst. Det var særlig The Fault in Our Stars/Faen ta skjebnen som gjorde seg bemerket da Times Magazine kåret den til den beste boka i 2012. Den kom på norsk i 2013 (og var en av de aller beste bøkene som kom ut i fjor!) og nå er det ENDELIG klart for kinopremiere her til lands. 

Fredag 13. juni har denne perlen av en film premiere, og vi i Ubok-redaksjonen gleder oss helt utrolig mye. Særlig etter å ha hørt reaksjonen fra noen gode venner i bransjen som har fått mulighet til å se den før alle andre. Noen sitater fra Facebook: 

"Starstruck. Gråt to timer i strekk, men vil likevel se den igjen med en gang! For en bok, for en film, for en mann!"

"Så den i går. Var livredd for at den ikke skulle yte boka rettferdighet, men det gjorde den virkelig. For en film!"

Så det er bare å pakke kleenexen, kjøpe popcorn og sette seg godt til rette.

Vi har fått noen ekstra billetter som vi gjerne vil dele med dere. Vi trekker to heldige vinnere som får to billetter hver. De kan brukes til å se denne filmen, når man selv ønsker det, på en hvilken som helst kino i Norge. 
Og, ja vi slenger selvfølgelig med en bok også! Så hvis du ikke har lest Faen ta skjebnen, så er det jammen på tide. Hvis du har den allerede, er det verdens beste sommergave til en venn. 

Konkurransen lyder som følger:

Hva er det beste med å være forelska?

Svar i kommentarfeltet under her senest mandag 9. juni. Vi trekker to vinnere tirsdag 10. juni.
Du må være under 20 år og medlem av Ubok for å delta. 10/6: Konkurransen er avsluttet og vinnere kontaktet. Nina Aalstad

Nina er leder for Ubok, og har jobbet med det siden hun fikk ideen i 2010. Hun har vært spesielt glad i ungdomslitteratur helt siden hun selv gikk på ungdomsskolen, og er veldig fornøyd med å få jobbe med ungdomsbøker! Nina leser nesten hele tiden, men er også veldig glad i å være ute i naturen. Hun reiser ellers mye rundt på skolebesøk og snakker for elever og lærere om Ubok og om bøker, og liker seg aller best når hun kan hjelpe noen å finne den neste, beste leseopplevelsen!

33 kommentarer

Emilie

Det beste med å væer forelsket er nok den kriblende følelsen i magen:)
..Og at når du tenke på h*n glemmer du alt som er vondt i verden!

gina_love

Det beste med å være forelsket er den konstante følelsen av lykke og spenning som man opplever hver gang den man er forelsket i er i nærheten. I begynnelsen er alt så spennende og nytt, og bare ved å tenke på personen man er forelsket i så kribler det i magen. Hvis man i tillegg er så heldig at den personen man er forelsket i også er forelsket i deg, er det ingenting som slår den tiltrekkende spenningen som henger i luften hver gang man er sammen. Etter en stund når man har blitt bedre kjent og trygge på hverandre, sitter man igjen med en følelse av at man alltid har en person som man kan lene seg på når man trenger det, en som alltid vil stille opp for deg, en du kan fortelle alt til og en du kan le så mye med at du får vondt i magen. Da vet du at du har funnet en helt spesiell person, og den følelsen er den beste i hele verden! :D

Dimyne

Det beste med å vere forelska, er å ikkje vere det…. :P (PS. eg aner ikkje, har aldri vert det!)

carolinebernt

Det beste med å være forelska? Det er et stort spørsmål. Det er så mye bra med å være forelska. Og jeg tror det beste med å være forelska, er følelsen av å leve i skyene, du har ingen bekymringer. Du føler deg som den heldigste personen på hele jord.

Eirin Kvam

Det beste er det at du ikke vet hva som kommer til å skje (også det verste kanskje), og derfor blir det en spesiell spenning ut av det.
Man er vel også lykkeligere når man tenker på personen, og det er jo bra;)

Mo9caKarin

Det beste med å være forelsket det er at man går rundt og føler seg så lett som en fjær,
magen kribler man har og bare lyst å stille seg opp midt på ett torg og rope ut til hele verden at
JA JEG ER FORELSKET.
den følelsen når din kjære kommer mot en, det er ingen følelse som er lik den. :)
Ahhhhh savner den følelse :)

rebekkaoks

Det beste med å være forelsket er at du er i glad i et annet menneske. Du vil være med den person så mye som mulig. Du føler lykke hele tiden på grunn av denne personen. Du vet ikke hva som skjer, men det er ekstra deilig hvis den personen er forelsket i deg tilbake.

carmina_reyes

Det beste med å være forelsket, er å være forelsket. Det finnes ingen annen følelse som kan måle seg med forelskelse. Det er utrolig at en person kan få deg til å føle sånn, det er utrolig at en følelse kan få deg til å gjøre noe du aldri hadde tenkt du kunne gjort, det er utrolig at en følelse kan få deg til å glemme alt i verden og bare tenke på den person som har fått deg til å føle sånn.

kateellefsen

Det beste med å være forelska er å kunne se på kjæresten sin og tenke “dette er grunnen til at jeg vet hva forelskelse er”. Det å selv kunne vite at man vil gjøre alt man kan for å gjøre kjæresten sin glad, fordi det også er grunnen til sin egen lykkelighet. Forelskelse er å gi og ta, man blir elsket samtidig som man elsker tilbake. Det å støtte opp og dytte hverandre oppover fordi man kun vil dem det beste. Man har “cravings” for å være med personen hele tiden, uten engang å gå lei. Forelskelse er å være dum, man er blind og ubevisst. Man er så opptatt av ting som skjer i deres lille verden at man merker ikke engang hva som faktisk skjer der ute. Det føle seg så trygg og sikker på partneren sin at føles ut som du har funnet “han” og du velger og gi hele hjertet ditt til han og for du stoler så mye på han at han ikke kommer til å knuse det. Og det å ikke ville ha noen andre, for det finnes ingen andre som han. Ingen gjør deg mer glad eller lei deg enn han. Fordi det er jo en grunn til at det heter “kjæreste”, fordi den personen er det kjæreste man har. Men det jeg mener er det absolutt beste med å være forelsket er det man lærer av det og erfaringen man får i etterkant.

Werak213

Det beste med å være forelsket er når du ser den personen blir du automatisk glad, du smiler og det føles som du har sommerfugler inn i magen. Det er utrolig Hva forelskelse kan gjøre med en person c:

tonjee

det beste med å være forelseket er det å stå opp gå på skolen og møte den du liker. det å dra på skolen og vite at “han” er der og at ikke skal noen plass er deilig. det å være forelsket er det som får det til å stå opp vær dag og forsette dagen med den personen du er forelsket i. den følsen du får i magen når du møter han og den lengselen du får av han da han ikke er der.
det smilet du får da du møter han og da du tenker på at han ikke skal noen plass, det å vite at han liker deg og ingen andre er det beste med å være forelsket<3

Marihaha

Det beste med å være forelsket er det å vite at du er bra nok for noen. De elsker hver eneste centimeter av deg. Alt ved deg gir dem glede. Også de små uvanene dine kan få dem til å trekke på smilebåndet.
Og igjengjeld føler man det samme. Man kan ikke få nok av dette mennesket som nå betyr så mye for deg. Man legger merke til de små tingene som gjør de så unike og spesielle. Det er disse tingene du forelsket deg i, og det er disse tingene du ønsker å se resten av livet ditt. Det er absolutt den beste følelsen.
Den korte tiden jeg fikk oppleve dette, var, vil jeg si, den beste tiden i mitt liv så langt. Aldri hadde jeg trodd at kjærlighet kan påvirke deg på en så sterk og utrolig måte. Trodde rett og slett det bare var tull og overdrivelse. Åh, så feil jeg tok. Akkurat da er det ingenting annet som står i hodet ditt enn å få oppleve denne følelsen så mye som mulig.
Slik kjærlighet ønsker jeg, og håper jeg, at alle får oppleve minst en gang i livet. Det er en magisk opplevelse.

cherrychillz

Det beste med å være forelsket er gleden du får av den personen. Du vil den personen det beste, uansett hva. Hver klem, hver latter, og hvert smil får hele kroppen din til å krible. Det er den personen du tenker på når du står opp, og den personen du tenker på når du skal legge deg. Den personen tar all plass i tankene dine, men det er okay, fordi du blir så veldig glad av den personen. Forelskelse er en av de sterkeste følelsene du kan oppleve, så det er vanskelig å forklare det beste med den. Men det letteste blir nok å si at det er en glede ulik noe annet, kanskje er du forelsket i den søteste gutten i klassen, eller en kjendis du aldri kan få, eller kanskje du og din beste venninne kommer veldig godt overens?
Uansett hvem du er, så er forelskelse noe av det beste du kommer til å oppleve.

JES96

Det beste er følelsen av å bli sett og akseptert for den man er :)

Krizz

Det beste med å være forelsket er nok lykken og spenningen :D

marleneee

Det beste med å være forelsket er følelsen man får i magen når man ser personen, at den personen kan få deg til å smile og le av de dummeste ting selv når du er lei deg. Det aller beste er når personen du er forelsket i, føler det samme tilbake. Da føler man seg akseptert for den man er, og man føler seg bedre enn man kanskje gjør når man ikke er forelsket.

theresess

Egentlig så tror jeg at det beste med forelskelse er at det er en helt unik følelse. Det er en helt unik følelse som er en blanding av så utrolig mange andre følelser. Hvilken annen opplevelse enn forelskelse kan få deg til å bli kvalm og svimmel, samtidig som det kribler i magen, samtidig som den kan gjøre deg både fantastisk glad og helt knusende trist? Det er så mange ord som beskriver forelskelse at det gjør det vanskelig å beskrive. Forelskelse kommer ikke så ofte, og når det skjer så føler jeg i hvert fall at man begynner å se verden på en helt annen måte.

Zzzzzzzz

Jeg mener at du trenger ikke være sammen med den du er forelsket i. Du kan forelske deg i noen som ikke en gang kan tenke seg at du har sterke følelser for dem. Det som er så spesielt med å være forelsket er at du ikke vet når det startet, alt du vet er at der og da så er den personen du er forelsket i det eneste som teller. Det kan føles som om det er en bil som kjører deg rett inn i magen, det er vondt. Du sulter, men klarer likevel ikke å spise. Til tross for alt det som føles som en evig smerte, så er det nydelig. Jeg mener det er utrolig fascinerende måten et menneske kan bli så knyttet til et annet. Å være forelsket i noen som er forelsket i deg, det er det beste. Det du hater mest ved deg selv kan muligens være det som gjør en annen person forelsket i deg. Men selv det å være forelsket i noen som ikke føler det samme, kan i tillegg til å være veldig smertefult, utrolig vidunderlig. Det at du føler at du har noe å se fram til når du står opp er i seg selv en helt ubeskrivelig følelse. Jeg er enig med alle som skriver om hvor magisk, fortryllende og lykkelig det føles å være forelsket. Det er et vanskelig spørsmål å svare på. Hva som er det beste? For meg, så er det beste er bare det å falle for noen. Måten du blir forelsket på. <- Dette var litt uklart. Men den beste måten å beskrive det jeg mener på, er nok å sitere en av verdens beste forfattere, John Green. “I fell in love the way you fall asleep; slowly, then all at once.”

mistak

Det beste med å være forelsket må være å våkne opp hver dag og vite at det er noen som elsker deg for den du er. En annen ting må være å sovne i armkroken til den du liker og å kunne være sammen med den du liker når som helst og ikke bli lei av hverandre. man blir helt oppslukt av hverandre og alt dårlig går bort når du er sammen med den du er forelsket i. Det aller beste må være reisen du går gjennom. Du åpner deg opp for en fremmed person og er sårbar. Du forteller alt om deg selv, alt fra din familie til din frykt og hemmeligheter. Du risker alt for kjærligheten, selv om det kan gå galt. Du velger å gi han alt, for når du er forelsket er det han som betyr mest. Det kribler i magen hver gang du ser han. Av og til blir man dum av forelskelse, rettere sagt blind. Det er som å leve i skyene. Man kan ikke få nok av det mennesket man er forelsket i. Som en blod fan av John Green`s bøker må jeg sitere til en av favoritt qouten min fra
The Fault in our Stars.

I fell in love the way you fall asleep: slowly,
then all at once.

  • John Green.

fatopotato

Skulle ønske følelsen av å være forelsket eksisterte i form av en lykkepille, for da, da hadde jeg vært en misbruker. Jeg elsker kriblingene som herjer i kroppen hver gang jeg ser ham. Hvor teit jeg oppfører meg i hans nærvær og hvor kul jeg tror jeg er. Alle de gangene jeg sitter sent oppe om natta for å lære meg alt om Gaming fordi jeg vil imponere ham, eller hvor uinteressert jeg prøver å virke for å få ham til å ville ha meg. Følelsen av å prøve og feile, følelsen av å elske og ønske. Begjær som gjør at fornuften forsvinner. Jeg vet ikke helt hvordan det sitatet gikk, men noe i denne duren “Det er bedre å ha elsket og mistet, enn å ha ikke elsket i det hele tatt” Viva la kjærleik sier jeg bare! <3

ingvill1998

Det beste med å være forelsket må være den bobblende følelesen av sommerfuglene i magen hver gang du ser personen du er forelsket i og når smilet dit blir videre og videre når du ser på han. <3
-ingvill.lovoll@gmail.com

Putesoldat

Det beste med å være forelsket er at forelskelsen bare er starten, og at kanskje er det veldig mye mer i vente. Og når starten er så god som den er, så kan man bare drømme om hvordan framtida blir.

Ylvi Veum

Det beste med å være forelsket er rusfølelsen man opplever i starten, og etterhvert den følelsen av å være knyttet til et annet menneske; en man kan stole på og snakke med om alt og ingenting. Det er behagelig å vite at det er noen som er der for deg. Som en bestevenn bare bedre. Men dette er selvfølgelig om forelskelsen utvikler seg til å bli et forhold. Om det er en avstands forelskelse eller et håpløst “crush” er det veldig annerledes. Men følelsen av å være forelsket er i seg selv et herlig rus med både negative og positive sider av forsterkede følelser.

Vera

Det beste med å være forelsket er å være mer lykkelig enn vanlig og: “This one moment when you know you’re not a sad story.” – The Perks of Being a Wallflower av Stephen Chbosky

chmb

Vi har alle vår egen definisjon av hva det beste med å være forelsket er. Men de gangene jeg tar meg selv i å smile som en idiot av en melding, bilde, et minne eller en tanke av/om/fra denne personen

Pedersen

Det beste med å være forelsket, er å kunne gi faen i skjebnen.

zzzzzzzzzz

At du blir så utrolig glad og ikke greier å stanse og smile når du tenker på personen du er forelsket i. Lykkelighetsfølelsen

hattis

Det å være forelsket er fantastisk. Alt man går å tenker på er personen. Når man legger seg om kvelden, tenker man på personen. Det første man gjør om morningen er å tenke på personen. Følelsen kommer alltid til å være der.

lilleem

Det beste med å være forelskelsen er det å bli kjent med et annet menneske. Selv om man har vært venner i flere år så blir man kjent med personen på en helt annen måte. Man føler at man svever på rosa skyer, uansett om man får en melding, får en klem eller eventuelt et kyss hvis man har kommet så langt. Det er også en utrolig følelse at man kan kjenne disse følelsene. At man kan kjenne og ta på disse.

sandraw1

Det absolutt beste med å være forelsket er å kunne føle seg trygg med en annen, og blir glad bare ved tanken.

hjertel

Det beste med forelskelse er følelsen av håp. Håp er en farlig ting å miste, det er derfor jeg og min kjære ennå holder sammen og jeg ennå blir like forelsket og fylt av håp og kjærlighet hver gang jeg ser han. “you are going to live a good and long life filled with great and terrible moments that you can not even imagine yet.” – Augustus Waters
Det beste med forelskelse er at det kan gi deg den sterkeste og beste rusen du kan finne. Det beste med forelskelse er kjærligheten til et annet menneske og å kunne dele den. Det beste med forelskelse er å forelske seg. Det beste med forelskelse er er følelsen av gnister og varme sommerfugler mellom dere to. Det beste med å være forelsket er å være lykkeligere enn noen gang men også å gråte fordi alt gikk galt. Det beste med å være forelsket er å kunne elske. Å forelske seg er den nest beste tingen i verden, den beste tingen er å finne den du forelsker deg i.

Nina

Tusen takk for alle de fantastiske kommentarene! Vi har hatt rekordstor oppslutning på denne konkurransen, og har nå trukket ut to heldige vinnere:

gina_love
hjertel

Begge vil få to kinobilletter til The Fault in Our Stars, og boka Faen ta skjebnen tilsendt i posten.

Gratulerer!

hannah 1202

det beste ved og være forelska er nok følelsen av det

Stengt for kommentarer.