The Hunger Games: Catching Fire konkurranse – Vinn tur til filmsettet!

Publisert 26. september 2012 20:01, sist redigert 6. februar 2013 20:59

Innspillingen av film nr 2 i The Hunger Games trilogien er nå i gang, og filmselskapet gir fansen muligheten til å vinne en tur for to til filmsettet i Atlanta, Georgia!

Om konkurransen:

Last opp en 30 sekunders snutt på filmens FB-side, med det spørsmålet de ønsker å stille de medvirkende i filmen.

Vinneren får møte skuespillere, regissør, øvrig crew og fans fra hele verden. Og får muligheten til å stille spørsmålet sitt ansikt til ansikt.

Les mer på facebook.
 

Konkurransen holdes gående fram til 12. oktober og reisen vil finne sted en gang i november.

 

Om filmen:

THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE starter når Katniss Everdeen har kommet trygt hjem etter å ha vunnet det 74. årlige Dødslekene sammen med tributten fra samme distrikt, Peeta Mellark. Som vinnere av dødslekene må de forlate familie og venner for å legge ut på en ‘Vinnerturnè’ til alle de andre distriktene. På reisen merker Katniss seg et ulmende opprør blant folket i distriktene, men Capitol har fremdeles full kontroll og President Snow fortsetter forberedelsene til de 75. årlige dødslekene; Kvartsekel-spillet  – en konkurranse som kan forandre Panem for alltid.

 

THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE regisseres av Francis Lawrence og produseres av Nina Jacobsons Color Force og Jon Kilik. Filmen er basert på den andre boken i rekken av The Hunger Games-trilogien, som har solgt mer enn 50 millioner eksemplarer i USA alene.

 

Nina Aalstad

Nina er leder for Ubok, og har jobbet med det siden hun fikk ideen i 2010. Hun har vært spesielt glad i ungdomslitteratur helt siden hun selv gikk på ungdomsskolen, og er veldig fornøyd med å få jobbe med ungdomsbøker! Nina leser nesten hele tiden, men er også veldig glad i å være ute i naturen. Hun reiser ellers mye rundt på skolebesøk og snakker for elever og lærere om Ubok og om bøker, og liker seg aller best når hun kan hjelpe noen å finne den neste, beste leseopplevelsen!