Ubok - bare blogg og bokbase

Publisert 7. mai 2017 13:35, sist redigert 7. mai 2017 17:09

Bare blogg og bokbase

Vi beklager å meddele at Ubok.no nå mister mange funksjoner. I løpet av dagen i dag, søndag, vil det ikke lenger være mulig å skrive i forumet, kommentere bøker og blogginnlegg eller sende meldinger. Dette er fordi vi ikke har midler eller kapasitet til å overvåke og vedlikeholde aktiviteten på nettsiden.

Vi er veldig lei oss for dette, men dette er noe vi har vurdert over tid, og vi gjør det nå av sikkerhetsmessige årsaker. 

Du vil fortsatt kunne lese på bloggen og finne bøker i bokbasen. Vi håper også at mange av dere benytter vår Facebook-side til å spørre om bøker og alt dere måtte lure på om lesetips, skrivetips og anbefalinger.

Vi beklager så mye.

Hilsen Ubok-gjengen, ved Siri og Nina.

blogg, ubok

Siri er ansvarlig redaktør på Ubok.no, hun skriver blogg og fikser ting i kulissene. Hun er veldig glad i å lese og leser mest skumle dystopier. Siri har to barn og en liten hund som heter Hulk. De er ofte å se i skogen. Eller med bøker i sofaen.

7 kommentarer

lilleannefrank

ååååååh, så synd:(

Leseline

Uff, da!
Det var synd!
Buuuuuhuuuuuu : (

Nina

:(

lillebie

Neeeeeeeei!!!!!!!!!!
Jeg hadde en mistanke om hva som hadde skjedd da det bare sto logg ut, men jeg trodde det bare var tregt nett! Hvorfor måtte dere gjøre det?! Hvis det var på grunn av en hacker, såååååå.....
Jeg skrev dette da ubok ble lagt ned, da stemte det ikke! Men nå tror jeg det gjør det. Ubok kommer til å få färre besøk av meg(godt mulig en del andre også) i tiden fremover=( Det er liksom ikke så gøy uten forum og “prat”.... Vet ikke om det bare er meg…
Farvel ubok!

Siri

Vi er veldig enige i at dette er forferdelig trist. Og vi forstår at det ikke er like gøy å være her når så mye er borte. Men vi har et stort ansvar for at dere er helt trygge når dere besøker nettsiden. Og det har vi ikke kapasitet til å passe på lenger. Derfor må vi gå drastisk til verks. Vi jobber med dette på fritiden vår, og da blir det umulig å sjekke alle kommentarer på forumet minst fire ganger i døgnet. Beklager så mye! Vi er også veldig triste.

Elinew00

Så triste nyheter! Ubok vil ikke lenger bli det samme uten at vi ungdommer kan være med og snakke om bøker… Kommer til å savne det beste med nettstedet som har gitt meg så mye glede <3

Og til deg Lillebie: Jeg så at du hadde spurt meg om favorittboka mi, Battle Royale, men rakk ikke å svare, så tenker jeg kan gjøre det her. Den handler om en skoleklasse som blir plukket ut i “Programmet” der de fraktes til en øde øy, og må drepe hverandre til kun én står igjen. Den er veldig voldelig, men samtidig ekstremt spennende. Man merker nok fort stemninga i boka, så du kan jo prøve å lese den, og heller slutte om den blir for fæl. :)

Siri

Ubok er absolutt ikke det samme uten ungdommer <3. Det blir veldig trist her uten alle de fine kommentarene på forumet. Kommer til å savne dere alle sammen!

Stengt for kommentarer.