ungdomsbøker.no + Westerdals = sant!

Publisert 23. september 2012 14:24, sist redigert 6. februar 2013 21:00

I tre uker har 170 elever ved Westerdals jobber med ungdomsbøker.no.

Vi er så imponerte over studentene på Westerdals! I tre uker har vi fulgt dem når de har jobbet med å lage en kommunikasjonsstrategi for ungdomsbøker.no. De har gått inn i oppgaven med alt de har og vi har fått ris og ros.
De to avsluttende dagene skulle alle gruppene presentere det de hadde kommet frem til. Det var utrolig inspirerende og imponerende. Det var mange ulike forslag og ideer til både design, utseende, funksjoner, navn, og ikke minst; et hav av muligheter for promotering av siden for å nå ut. De har virkelig engasjert seg, gjort viktig research og presenterte ideer og løsninger som vi kan jobbe med i lang tid fremover.

Det blir spennende å se hva som kommer ut av dette! Vent og se!

Fortsettelse følger... ;)

Nina Aalstad

Nina er leder for Ubok, og har jobbet med det siden hun fikk ideen i 2010. Hun har vært spesielt glad i ungdomslitteratur helt siden hun selv gikk på ungdomsskolen, og er veldig fornøyd med å få jobbe med ungdomsbøker! Nina leser nesten hele tiden, men er også veldig glad i å være ute i naturen. Hun reiser ellers mye rundt på skolebesøk og snakker for elever og lærere om Ubok og om bøker, og liker seg aller best når hun kan hjelpe noen å finne den neste, beste leseopplevelsen!