Vil du være med i vår ungdomsredaksjon?

Publisert 11. august 2015 13:36, sist redigert 11. august 2015 13:36

[Foto: Isaxen via Flickr]

Ubok søker nye ungdomsredaktører!

Som redaktør i vår ungdomsredaksjon får du være med på å bestemme hva vi skal skrive om, intervjue forfattere, lage bokpoder og lære mye av voksenredaksjonen. 
Du blir kjent med flere andre som også elsker bøker.
Vi søker deg som er glad i lese, har lyst til å skrive, er engasjert og liker å lære.

Dette er en unik mulighet til å lære seg å formidle bøker, lære om nettpublisering og til å jobbe med tekst.
Hver redaktør skriver mellom seks og ti blogginnlegg i året.

Dette syns Aurora om å være ungdomsredaktør:

På det året jeg har vært med i ungdomsredaksjonen i Ubok, har jeg lært og gjort utrolig mye nytt. For det første har jeg fått muligheten til å dele det jeg mener om bøker i en portal der alle er like interesserte som meg. Du finner ikke et bedre sted enn Ubok hvis du har lyst til å diskutere, lære eller høre andres meninger om bøker! Jeg har blitt mye flinkere til å ordlegge meg, for jeg har jobbet med en redaksjon som gir tilbakemelding du kan jobbe med. De er også utrolig oppfinnsomme og hjelper deg hvis du står fast. Jeg har også fått øynene opp for helt nye sjangere jeg aldri ville tørt meg bort til i bokhandelen hvis jeg ikke hadde vært ungdomsredaktør. Å være ungdomsredaktør er gøy på alle mulige måter og har lært meg mye nytt jeg kommer til å ta med meg videre!


Ungdomsredaksjonen har møte en gang i måneden.
Vi bruker Skype, så det spiller ingen rolle hvor du bor!

Send oss en søknad med navn, alder, bosted, hva du liker å lese og hvorfor du har lyst til å være med i ungdomsredaksjonen. Skriv gjerne hvilken type blogginnlegg du har lyst til å skrive; er det bokanmeldelser, boklister, temaer, intervjuer eller annet som engasjerer deg mest?

Søknad sendes til siri@ubok.no innen 1.september.


Siri er ansvarlig redaktør på Ubok.no, hun skriver blogg og fikser ting i kulissene. Hun er veldig glad i å lese og leser mest skumle dystopier. Siri har to barn og en liten hund som heter Hulk. De er ofte å se i skogen. Eller med bøker i sofaen.

1 kommentar

Hayzi

Hadde lyst til å få være med, men fikk ikke sett det før 4.september. Gleder meg til å se de nye ungdomsredaktørene :)

Stengt for kommentarer.