Fallen engel

Innbundet

9788205413153

2011

441

Bokmål

CD

9788242153074

2011

Bokmål

MP3

9788242143020

2011

Bokmål

Digikort

9788242153081

2011

Bokmål

Jan Christopher Næss

Anne Bolette Stang Eng

Andre utgaver

Fallen engel 1

Becca Fitzpatrick

Mørkt, romantisk, mystisk og forførende -- internasjonal megabestselger endelig på norsk!

Nora faller viljeløst og absolutt mot bedre vitende for den mystiske Patch  gutten med det hånlige smilet, det gjennomborende blikket og den ubehagelige evnen til å vite hva hun tenker og hvor hun er til enhver tid. Plutselig befinner hun seg i et kaos av farlige situasjoner og uforklarlige hendelser den urgamle kampen mellom de udødelige. Patch er en fallen engel som ønsker å bli menneske. For å redde ham og gi ham vingene tilbake, må hun ofre seg selv. Men vil han la henne gjøre det? Nora vet snart ikke hvem hun kan stole på. Hun skjønner at hun må velge: Enten gi opp motstanden og bli hans, eller komme seg så langt unna som bare mulig. Men når sannheten om Patch begynner å gå opp for henne, er det for sent å snu. 

Fallen engel er en besettende roman som kretser rundt konflikten mellom de udødelige. Becca Fitzpatrick har tatt mytologien om falne engler fra gamle bibelske referanser fram til våre dager. Denne romanen er et must for Twilight-fans i alle aldre!


Hør utdrag fra lydboka!


 

Les utdrag fra boka her

fantasy, lydbok, kjærlighet, engler

4,33 stjerner (33 stemmer)
Sett dette biblioteket som favoritt

9 jenter (og en gutt) med kjærester som aldri dør
Bøker som får deg i godt humør
Fantasyy
2014 favoritter
Faves❤️
Fantacy favourites
Disse bøkene MÅ du lese!
En paranormal leseliste
fallen engel

9 jenter (og en gutt) med kjærester som aldri dør

17 kommentarer

Kooricha

Som det står skrevet; must for Twilight-fans eller de som liker “farlig kjærlighet”. Denne boka gjør at jeg sitter med klump i magen og kiling her og der omtrent hele tiden – noe jeg leter etter når jeg vil ha en slik bok. Leste den ut på maks 12 timer.(så spennende var den) Absolutt verdt å lese! Men les den heller på engelsk; “Hush Hush” heter den da.
Slutten var en liten nedtur da. Synes jeg.

Elisabeth

så du liker boka får se hva jeg synes (og oi du er god til og lese hvor mange sider er den på?)<3<3<3 Elisabeth.

megahwatt

Boka (på engelsk vertfall) har et sidetall på 391 sider, i tillegg til at prologen til bok nummer 2 (Crescendo) er med som “bonus materiale”. Prologen har ikke fått sidetall.

megahwatt

Ugh. Rotete kommentar er rotete.
Anmeldelse av boka ligger her:
http://trykksverte.wordpress.com/2012/01/01/hush-hush-becca-fitzpatrick/

Sissel lian

Beste boken jeg har lest, lettlest, Superbra bok, verdt pengene!

Ingrid

Det har vært skikkelig tørke på gode bøker for meg i det siste,men etter å ha startet på Dødslekene serien og denne har det endret seg! Enig i det dere andre har sagt. Virkelig god bruk av virkemidler som frampek og skildringer. Språket var også veldig lett og uanstrengt. Likte den kjempegodt og gleder meg masse til Crescendo kommer senere i år :)

Alma

Har aldri hört om boken, men alle sier at den er bra.

Kristine

Kjempebra bok, anbefaler!!

Book_lover

Denne boka står på “favoritt-bøker” hylla mi. En av de beste page-turnerne jeg har lest! Anbefales for alle som likte Twilight og Dødslekene.

johannaodair

utrolig bok!

Rose

elsker boken! må leses!

sarapuz

elsker boka :D har lest den flere ganger om og om igjen og elsker boka bare mer og mer :D dette er den beste boka jeg har lest på leeeennggee<3

tonjee

Kjempebra bok

LailaKa

Har lånt den, gleder meg til å lese den

royce_99

Elsker boka. Helt topp!

_emma.sophie_

Den som ikke har lest denne boka må lese den! Dette er et av tidenes beste bokserie i følge min mening. Den er veldig spennende og for de som liker fantasy og kjærlighet er dette en topp bok!

munda

Da jeg leste den synes jeg den var veldig bra, og ville ha gitt den 4/5 stjerner. Men det har godt en stund siden jeg leste den, og jeg liker den bare mindre og mindre som tida går… Og av en eller annen grunn bestemte jeg meg for å lese den på nytt, denne gangen var jeg ikke like imponert og klarte ikke å lese den ferdig.

Stengt for kommentarer.

Liknende bøker

Basert på tittel, forfatter, tekst og tags

Mest populære nå

Bøkene flest medlemmer leser eller vil lese