Harry Potter og Føniksordenen

Heftet

9788204124746

2006

874

Bokmål

Innbundet

9788249603480

2003

874

Bokmål

MP3

9788202291914

2008

Bokmål

Torstein Bugge Høverstad

Torstein Bugge Høverstad

Andre utgaver

Harry Potter 5

J.K. Rowling

Nok en gripende og spennende roman, full av mysterier, hemmeligheter, og - selvfølgelig - magi fra den enestående J.K. Rowling.

... Humlesnurr lot hendene falle og betraktet ham gjennom halvmånebrillene. "Tida er inne til å si det jeg burde ha sagt for fem år siden, Harry," sa han. "Sett deg er du snill. Jeg skal fortelle deg alt."

Harry Potter står foran sitt femte år på trollmannsskolen Galtvort. I motsetning til andre skolegutter liker ikke Harry sommerferien, og denne sommeren er verre enn noen gang. Dumlingene gjør som vanlig alt for å gjøre livet hans vanskelig, og det virker som om bestevennene hans, Ronny og Hermine, ikke har tid til å kontakte ham. Harry har fått nok. Han er villig til å gjøre hva som helst for å forandre situasjonen. Han kan ikke komme seg fort nok til Galtvort. Han er desperat etter å finne ut hvorfor Ronny og Hermine har vært så hemmelighetsfulle hele sommeren. Men det Harry får vite dette skoleåret på Galtvort, kommer til å snu hele hans verden på hodet ...

magi, fantasy, vennskap, lydbok, venner, trolldom, filmatisert, magiskole, Internatskole

4,84 stjerner (25 stemmer)
Sett dette biblioteket som favoritt

Fantasy
Romaner/Historier med flere bøker
Harry Potter inkluderende bøker
Bøker eg har
Fantasy

Gratulerer med dagen, Percy Jackson!

3 kommentarer

Vegard

Boka følger opp fra de forrige, den er spennende. Problemet er skolens nye lærer: Professor Dolores Uffert. Den strengeste, regelrettede, gammeldagse kvinnen du noen gang kunne tenke deg. Boken i seg selv er bra, men den er rett og slett dønn kjedelig pga. henne. Hadde det ikke vært for de forrige bøkene, hadde jeg aldri kommet til å lese denne, fordi denne karakteren gjør boken så utrolig kjedelig!

lillebie

Jeg er veldig uenig med deg,Vegard!Jeg synes denne boken er spennende,og ganske morsom og,faktisk!(mye på grunn av nettop Dolores Umbridge!Så det så!)

Leseline

VELDIG UENIG med deg, Vegard…
Jeg synes boken er ganske morsom og ikke minst spennende!!!

Stengt for kommentarer.

Liknende bøker

Basert på tittel, forfatter, tekst og tags

Mest populære nå

Bøkene flest medlemmer leser eller vil lese