Nullstill søk

Humor

×

Kategorier

Alle (3260) spenning (1554) drama (1152) fantasy (1067) kjærlighet (862) humor (326) tegneserie (249) fakta (182)

Papirfly

En morsom, absurd, hysterisk og egentlig ganske trist roman.Faren til June er død. I begravelsen går det meste galt og den 15 år gamle June reagerer med en voldsom utagering i de påfølgende ukene.

Over Your Dead Body

John Cleaver 5

John and Brooke are on their own, hitchhiking from town to town as they hunt the last of the Withered through the midwest--but the Withered are hunting them back, and the FBI is close behind.

Stavanger Stories I: novellekrans

Stavanger Stories 1

Fjorten forteljingar med humor og action! «Ingen veit kva tid det er over, kva tid hjartet sluttar å slå. Det kan skje kva tid som helst, med kven som helst. Men dette tenkjer ikkje Betty på no, ikkje enno. Det er for tidleg. Ho har enno ikkje møtt Døden.

Ja, jeg har mensen, hva så?

Millioner av mennesker menstruerer hver måned verden over. Likevel er mensen fortsatt et tema som mange ikke tør å snakke om, og noe som unge jenter går gjennom uten å vite hva faktisk er eller hvordan de best kan leve med. Clara Henry har svarene på alt dette og litt til for alle mensere og de som

Min grusomme hemmelighet

Den sommeren Sigbjørn er femten år, oppdager han poesi. Wildenvey. Hamsun. Øverland. Han blir helt hekta! Og det er ikke helt enkelt når han egentlig er en pøbel, en bølle og bråkmaker som hele skolen er redd for. Hvordan skal han klare å leve dette hemmelige nye livet i smug, mens han til hverdags

Audrey ut av mørket

Audrey klarer ikke gå ut av huset. Hun klarer ikke engang å ta av seg de mørke solbrillene der inne – i huset som den velmenende kaosfamilien fyller til randen med sine store personligheter og høye stemmer.Så dukker brorens venn Linus opp i livet hennes.

Mensen

Hva er det som det aldri har blitt utgitt bøker om i Norge før? Som er såpass skamfullt og pinlig at det ikke snakkes høyt om i det offentlige rom – og såpass fremmed og truende at bilder av det sensureres på Instagram?

Og

Jeg-personen i denne romanen går gjennom en identitetskrise. Hun er ny i Norge. Hverdagen er preget av rutinearbeid og språkkurs. Savnet etter hjemlandet Argentina er stort, men det er umulig for henne å reise tilbake.OG er en enkel og samtidig kompleks roman om identitet og språk.

Skumring

Kattekrigerne 2 5

De nye territoriene byr på stadig flere problemer for de ville klankattene, og tidligere allierte har blitt overraskende hatefulle. Mens avstanden mellom klanene blir større, står døtrene til Ildstjerne overfor noen vanskelige valg. Hvem skal Ekornflukt velge - Askepels eller Buskeklo?

The Devil`s Only Friend

John Cleaver 4

John Wayne Cleaver hunts demons: they've killed his neighbors, his family, and the girl he loves, but in the end he's always won. Now he works for a secret government kill team, using his gift to hunt and kill as many monsters as he can . . .. . .