Nullstill søk

Tegneserie

×

Kategorier

Alle (3251) spenning (1550) drama (1129) fantasy (1048) kjærlighet (848) humor (326) tegneserie (247) fakta (176)

Hvem drepte Ibsen?

De fire store 3

I et Norge-Sverige som stadig angripes av troll, zombier, roboter og troll-zombie-roboter, er Ibsen og hans kolleger i De Fire Store det eneste som hindrer den søkkrike og høyteknologiske hovedstaden Kristiania i å drukne i monstre.

The Marvels

In The Marvels, Selznick crafts another remarkable artistic and bookmaking achievement that weaves together two seemingly unrelated stories-one in words, the other in pictures-with spellbinding synergy.

Unge år

Corto Maltese 1

Året er 1904, og den unge Corto befinner seg i Mandsjuria under den russisk-japanske krig. Her treffer han den amerikanske krigsreporteren Jack London. Det er også her han stifter bekjentskap med Rasputin. Unge år (La giovinezza)  har aldri tidligere vært utgitt på norsk.

Balladen om det salte hav

Corto Maltese 2

«Jeg er Stillehavet, det største av dem alle.» Slik åpner denne fantastiske balladen, der Corto Maltese reiser til Escondida, en hemmelig øy der den gåtefulle Munken regjerer over en bande pirater.

Veslemøy

Veslemøy nekter å bli en apatisk samfunnsmaskin. Fremfor å sove seg gjennom livet, stiller hun kritiske spørsmål som engasjerer og utfordrer. Serien har gått i aviser, blader og skoleverk og følges av flere tusen på sosiale medier. Her samles de beste stripene i forfatterens bokdebut.

Tegneserienes historie

Det lages tegneserier som aldri før. De er en kilde til inspirasjon for alt fra Hollywood-filmene til billedkunst, dataspill, reklame og litteratur. Men hva vet du egentlig om fortellerformens historie?

Tretti tusen varulver

Nemi 11

Tretti tusen varulver er den ellevte i serien, og en av de friskeste hittil. Dette er Nemi og venninnen Cyan i praktslag. De er noen år eldre enn i starten, og Cyan er viklet inn i et samboerforhold med forviklingar, søte overraskelser og salte innsikter. Nemi på sin side kjemper iherdig for å

Donald Pocket: Supert!

Donald Pocket 425

Den fryktede motorsykkelgjengen Bøllebanden terroriserer Andeby, mens Fantonald er bortreist. Hvem kan stoppe bøllene? Hvem kan redde byen? Hvem, om ikke Fantomia? Dolly graver frem superheltdrakten og kaster seg inn i kampen!

Donald Pocket: På dypt vann!

Donald Pocket 426

Onkel Skrue og Donald jakter på den hvite kjempehvalen Moby Dick! Det er seilskutetid, og skipper Skrue er besatt av det livsfarlige beistet. Selvsagt er en skatt involvert, så en gjeng velkjente skurker dukker også opp.

Sword Art Online: Fairy Dance: Vol. 3

Sword Art Online (manga) 4

Having defeated General Eugene of the Salamanders and having aided the alliance between Sylphs and Cait Siths by protecting their leaders, Kirito and Leafa reach Alne, the town at the foot of the World Tree, at long last.