Nullstill søk

Boksøk

×

Kategorier

Alle (3251) spenning (1550) drama (1129) fantasy (1048) kjærlighet (848) humor (326) tegneserie (247) fakta (176)

I taket lyser stjernene

Jenna har akkurat begynt i sjuende, og det eneste hun burde ha å bekymre seg for er puppene som aldri vokser, den altfor blonde klassekameraten Ullis-Knullis som hun hater, og hvordan hun skal få Sakke pen pen pen til å legge merke til henne. Men Gud har ikke gjort jobben sin. Hjemme hos Jenna

Hva villmarka lærte meg

Dette er den første boka i serien om Lars Monsens ekspedisjoner, skrevet for unge lesere. Her kan du lese om da ni år gamle Lars overnattet alene i skogen for første gang, og om noen av de første turene i Norge og Alaska, alene eller sammen med kameratene Anders og Trond.

Happy Ending, liksom?

Oda 4

Det er første skoledag på ungdomsskolen. Oda snubler foran alle og får kallenavnet Bambi. Og verre skal det bli. For alt er liksom helt annerledes her; lærerne, elevene og ikke minst friminuttene. Heldigvis finner Oda seg et hemmelig hjørne på skolebiblioteket. Det er der hun først oppdager VERDENS

The Marvels

In The Marvels, Selznick crafts another remarkable artistic and bookmaking achievement that weaves together two seemingly unrelated stories-one in words, the other in pictures-with spellbinding synergy.

Juksemaker

Vilde har flytta på hybel for å begynne på videregående. Hu er hissig, stor i kjeften og duger ikke til noe særlig, synes hu sjøl. Men hu har en fantasi som ikke ligner grisen. Dessuten kan hu skrive. Og en dag skal hu leve av det, men det er det ingen som trur hu kan få til.

Midnatt

Kattekrigerne 2 1

Mørket, luft, vann og himmel vil forenes.Villkattene i skogen har levd i fred og harmoni gjennom mange månefaser – men nå varsler tegnene en undergang som vil forandre alt. Merkelige meldinger fra forfedrene forteller om skremmende nye profetier, farer og en mystisk skjebne.

Måneskinn

Kattekrigerne 2 2

Mørke, luft, vann og himmel vil forenes…Flere månefaser har gått siden seks katter i all hast la ut fra skogen på en dramatisk reise for å redde klanene. Nå er de seks på vei hjem, men oppe i fjellene møter de en stamme villkatter som har sine egne forfedres profeti å oppfylle.

Mørkets time

Kattekrigerne 6

Ildhjerte - som nå er Ildstjerne, leder av Tordenklanen - går skjebnesvangre tider i møte. De skumle ambisjonene til Tigerstjerne har satt hele skogen i fare, og en grusom og dødelig kamp truer.I Kattekrigerne bok seks. Mørkets time, skal profetier oppfylles og helter ta form.

Farlige spor

Kattekrigerne 5

Skyggeklanen har fått en ny leder, men er han fornøyd med makten han har fått nå - eller er ønsket hans om hevn sterkere enn noensinne? Ildhjerte frykter at det er en sammenheng mellom Tigerstjernes nye makt og de forferdelige drømmene som hjemsøker ham om natten og hvisker om fare og død.

Donald Pocket: Supert!

Donald Pocket 425

Den fryktede motorsykkelgjengen Bøllebanden terroriserer Andeby, mens Fantonald er bortreist. Hvem kan stoppe bøllene? Hvem kan redde byen? Hvem, om ikke Fantomia? Dolly graver frem superheltdrakten og kaster seg inn i kampen!