Nullstill søk

Boksøk

×

Kategorier

Alle (3260) spenning (1554) drama (1152) fantasy (1067) kjærlighet (862) humor (326) tegneserie (249) fakta (182)

Blomstring

Charlotte visste godt hva hun ønsket seg av livet, og ingen gutt skulle få forandre på det. Men hva om den store kjærligheten dukker opp?Moren og søster til Charlotte har latt gutter og sex ta opp så mye av tiden deres at de har mistet muligheter i livet. Muligheter hun ikke er klar for å miste.

Himmelen begynner her

En besettende kjærlighetshistorie om sorg, savn og lidenskap. Lennie er sytten år og lever et stille liv i skyggen av den utadvendte søsteren Bailey. Men en dag skjer det utenkelige - Bailey dør. Sorgen og savnet er uendelig, og Lennie trekker seg unna alt og alle.

Svartelistet

Beautiful Idols 2

Layla befinner seg endelig midt i en kjendisskandale verdt å skrive om. Asters navn er i hver eneste avis selv om det ikke er den slags oppmerksomhet hun streber etter. Og Tommy har nesten klart å finne drømmejenta. Alt på grunn av Madison Brooks forsvinning.

Sommerdager og sommernetter

Sommer og forelskelse: En uslåelig kombinasjon! Kanskje er det de lange, late dagene, eller kanskje er det varmen som gjør folk litt gale. Uansett hva det er - sommeren er den perfekte tiden for å få kjærligheten til å blomstre. Sommerdager og sommernetter: Tolv fortellinger om kjærlighet,

Fanget

Hun er 16 år og blir stjålet på en flyplass. Hun er på ferie med familien. Han tar kontakt med henne på flyplassen i Bangkok og spør om han kan få spandere noe å drikke. Det er akkurat som om hun har sett ham før, men hun klarer ikke å plassere ham. Han heller noe i drikken hennes. Viljeløst, som i

Solsporet

Kattekrigerne 5 1

Kattekrigerne Serie 5 gir deg forhistorien til Erin Hunters salgsuksess Kattekrigerne. I den action-fylte «Klanene våkner»-serien får du vite hvordan klanene ble til.

Sveiseblink

Kristoffer går på videregående. Han har kompiser han ikke helt stoler på og en far som aldri prater om de viktige tinga. Og så dukker Jenny opp. Som om det gjør saken noe bedre.Tekstutdrag:Folk har vanligvis et ulykkestall de prøver å unngå. Jeg hadde ei hel gangerekke.

Et siste håp

Kattekrigerne 4 - Omen fra stjernene 6

Stjernene nærmer seg slutten. Tre må bli fire for å bekjempe det evigvarende mørket ... Etter utallige måner med svik og bedrag er slaget mellom Mørkets skog og krigerklanene kommet.

The Urban Legend : sesong 2

The Urban Legend 2

Læreren Malcolm T. Madiba fortsetter sin utrettelige kamp mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten «The Urban Legend», kun bevæpnet med knyttede never, sterk rettferdighetssans og enda større mot.

Tusen etasjer høy

Velkommen til verdens høyeste skyskraper år 2118. Hundre år inn i fremtiden er New York en by for drømmere. Alle som er der vil ha noe - og alle har noe å tape.Leda ser perfekt ut, men er i hemmelig avhengig av narkotiske stoffer hun aldri skulle ha testet, og en gutt hun aldri burde rørt.