Solsporet

2017

Heftet

9788283570199

2017

302

Bokmål

Tora Larsen Morset

Andre utgaver

Kattekrigerne 5 1

Erin Hunter

Kattekrigerne Serie 5 gir deg forhistorien til Erin Hunters salgsuksess Kattekrigerne. I den action-fylte «Klanene våkner»-serien får du vite hvordan klanene ble til. Lenge før Ildstjerne forlot kosekatthjemmet sitt og ble en del av Tordenklanen la en gruppe katter fra fjellene ut på en farlig reise på leting etter et nytt hjem.

I mange måner har en kattestamme holdt til i fjellene. Et mystisk syn viser dem et landområde fylt av mat og hulely, og gruppens leting etter et bedre sted å bo starter. Men voldsomme farer venter dem ...

fantasy, katter

5,00 stjerner (1 stemme)
Sett dette biblioteket som favoritt

Romaner/Historier med flere bøker

1 kommentar

Leseline

Ehh, jeg har ikke lest boken, men det er ganske så mange som har annbefalt meg den…
Jeg liker forsidebildene veeeeeeldig godt : De er helt fantastiske, spesiellt fordi det er så fine katter ( Er ganske glad i katter ) , så forsiden ser iverfall veldig forlokkene ut, men man må jo ikke la seg lure av forsidebilder, så den eneste måten å finne ut det på : Les boken! Da må jeg nok ta en tur til bibloteket, for jeg har den desverre ikke her i bokhyllen min =( Noen ganger munne jeg ønske at jeg hadde eid et helt biblotek, tenk å ha et rom med alle de bøkene du liker helt for deg selv!-For en fryd.
Men nå skal jeg ta en tur til Stange bibllotek å låne boken, så jeg endelig får lest den! Håper du også vil prøve deg på den, isåfall : Lykke til!
P.S. Jeg har foresten rangert boken utifra det andre har fortalt meg om den.

Stengt for kommentarer.

Liknende bøker

Basert på tittel, forfatter, tekst og tags

Mest populære nå

Bøkene flest medlemmer leser eller vil lese