Forfattere

×

Terje Torkildsen

Terje Torkildsen (f. 1971) debuterte i 2008 med ungdomsromanen Marki Marco. I 2009 kom den første boka i firebokserien DYSTOPIA 2014.

Tim Tharp

Tim Tharp er en amerikansk forfatter. Hans første roman, «Falling Dark», ble tildelt the Milkweed National Fiction Prize. "Knights of the Hill Country" er hans første roman for unge voksne, og ble kåret til the American Library Association's Best Books of 2007 liste.

Tina Trovik

Tina Trovik ble født på Andøya i Vesterålen i 1973. Hun bor nå i Oslo.Trovik vant skrivestipend i Schibsted Forlags romankonkurranse i kategorien beste barne- og ungdomsbok i 2011 for fantasyserien Samuel Sekel.

Tone Ørvik

Tone Ørvik er født i Oslo i 1956. Hun har skrevet freelance i mange år, først for Sirene og Kjerringråd, og siden for aviser, tidsskrifter, magasiner og organisasjoner i Canada og USA. Tone debuterte med boka Bare for en uke, en ungdomsroman inspirert av miljøet rundt irske gategutter.

Tonje Tornes

Tonje Tornes (f. 31. oktober 1977 i Bergen) jobber til daglig som tegneserieredaktør. Hun var også redaktør for antologiene Levende om døden (2004) og Rosa Prosa (2006) og debuterer nå som ungdomsbokforfatter med Hulder.

Vera Voss

Bak forfatternavnet Vera Voss og De4-serien skjuler det seg et forfatterkollektiv som elsker serier. De er noen av Norges mest produktive tv-forfattere og har jobbet med prisbelønte serier.Hver fredag møtes de i et rom på en hemmelig adresse i Oslo for å klekke ut nye historier.

Mest lest

Bøkene flest medlemmer har lest

Best likt

Bøkene med høyest vurdering fra medlemmene