Forfattere

×

Janne Aasebø Johnsen

Janne Aasebø Johnsen (f. 1967) bor på Lillehammer sammen med mann og datter. Hun er utdannet og jobber som adjunkt, og når hun ikke skriver jobber hun på Søre Ål barneskole.

Aasne Linnestå

Aasne Linnestå (født 1963) er romanforfatter, lyriker og dramatiker, oppvokst på Rjukan, men er nå bosatt i Oslo. Linnestå er utdannet cand.mag fra Universitetet i Oslo og har også studert ved Forfatterstudiet i Bø. Hun skriver dikt, skuespill, librettoer, romaner og noveller. Med "Mamma er et

Nina Regine Aasvang

Nina Regine Aasvang er utdannet konditor og "Prins Neo og solporten" er hennes forfatterdebut.

Megan Abbott

Megan Abbott (født 1971) er en amerikansk forfatter. Hun skriver hovedsakelig krim med en kvinnelig twist og er kanskje mest kjent for romanen Dare Me.Les mer på forfatterens hjemmeside.

Randa Abdel-Fattah

Randa Abdel-Fattah er advokat og tjueseks år gammel. Ser hodet mitt stort ut med denne? er hennes første bok, og som romanens heltinne har hun sine egne identitetsbindestreker å slite med, som australskfødt muslimsk-palestinsk-egyptisk sjokoladeavhengig.

Marguerite Abouet

Marguerite Abouet (f. 1971) er fra Elfenbenskysten. Hun er mest kjent for de grafiske romanene om Aya. 

Peter Abrahams

Peter Abrahams er en amerikansk forfatter, mest kjent for krim og spenningsbøker.

Adam Roberts

Adam Roberts (f. 1965) er en britisk forfatter og kritiker. Han skriver både fantasy og science fiction og satire under pseudonyer som A.R.R.R. Roberts, A3R Roberts and Don Brine.

Douglas Adams

(f. 1952 - d. 2001)Douglas Adams var science fiction-forfatter og mest kjent for serien Haikerens guide til galaksen. Samtlige bøker er gjennomsyret av ordspill, talentfull lek og en til tider obskur humor.

Richard Adams

Richard Adams (f. 1920) er engelsk forfatter, best kjent for romanen Flukten til Watership (Watership Down). Han er en av kun seks forfattere som har vunnet de to prestisjefylte prisene the Carnegie Medal og the Guardian Children's Fiction Prize for samme bok.

Mest lest

Bøkene flest medlemmer har lest

Best likt

Bøkene med høyest vurdering fra medlemmene