Forfattere

×

Adel Khan Farooq

Khan Farooq (født 1991) er fra Mortensrud i Oslo. Han har gått journalistikklinjen på Høgskolen i Oslo, og har de siste årene gjort seg bemerket som dokumentarfilmskaper.

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen er kåret til "Danskernes Yndlingsforfatter 2012".Adler-Olsen er tidligere forlagsdirektør og sjefredaktør. Han debuterte med thrilleren "Alfabethuset" i 1997. Siden har han skrevet fem kritikerroste romaner.

Alexandra Adornetto

Alexandra Adornetto var bare fjorten da hun publiserte sin første bok, The Shadow Thief, i Australia. Hennes amerikanske debut, Halo, debuterte høsten 2010 på New York Times bestselgerliste en uke etter at den ble publisert, og har blitt publisert i over tjue land.

Agatha Christie

Agatha Mary Clarissa Christie (født 15. september 1890, død 12. januar 1976) var en britisk forfatter. Hun skrev rundt 80 kriminalbøker, solgt i over to milliarder kopier (kun overgått av William Shakespeare) og mange av bøkene er filmatisert. Hennes verk er oversatt til omkring 100 språk.

Maren Agdestein

Maren Agdestein (1982-) er medieviter og frilanser. Hun blogger på Spillpikene.no, og jobber som dataspillanmelder.

Susanne Agerholm

Susanne Agerholm (f.1959), er født i Danmark, og bor i Oslo. Hun jobber som psykiatrisk sykepleier. I 1996 debuterte hun som norsk forfatter. Bikkjefaen er hennes første ungdomsbok.

Agnes Ravatn

(f. 1983) debuterte med romanen Veke 53 (2007). Ravatn har gitt ut fleire kritikarroste og prislønte bøker, og ho er kjend for si særeigne, vittige stemme og skarpe blikk for menneskeleg svakheit. For Veke 53 (2007) fekk Ravatn Natt & Dags Bergenspris for beste bok i 2007.

Ann Aguirre

Ann Aguirre er en amerikansk forfatter som har skrevet en lang rekke romaner. 

Anna Ahlund

Anna Ahlund er født i 1987 i Stockholm. Hun er utdannet lærer i svensk og musikk, og jobber som skolebibliotekar. Bare du er hennes første roman.

Aimée Sommerfelt

Aimée Sommerfelt (født 2. april 1892, død 7. august 1975) var en norsk forfatterinne født i Trondheim, men vokste hovedsakelig opp på Trosterud i Oslo. Hun er kjent for en rekke barnebøker, blant annet Veien til Agra (1959).

Mest lest

Bøkene flest medlemmer har lest

Best likt

Bøkene med høyest vurdering fra medlemmene