Nullstill søk

Den siste lærling

×

Kategorier

Alle (3260) spenning (1554) drama (1152) fantasy (1067) kjærlighet (862) humor (326) tegneserie (249) fakta (182)

Alice

Den siste lærling 12

I 12. bok i serien om Den siste lærling møter vi Alice som har kjempet ved Thomas side i fire år. Men nå er hun alene i mørket, og skapningen hun tok med seg dit ser sin mulighet til å få hevn. Alice må finne våpenet som kan bekjempe fienden. Men kan hun stå imot de mørke kreftene?

Slisks historie

Den siste lærling 11

Langt fra Wardstone stiger et nytt mørke frem. Slisk trenger menneskeblod for å mate sine mørke lyster. Avtalen med en døende bonde lover ham en reise til en mektig stein og spor som fører til morderheksen Grimalkin.

Vokterens blod

Den siste lærling 10

Den siste kampen nærmer seg, og Tom har aldri følt seg mer alene. Skal han ha noen som helst mulighet til å beseire Den onde må han ofre det kjæreste han har. Hvor langt er Tom villig til å gå?

Jeg er Grimalkin

Den siste lærling 9

Som sjuende sønn av den sjuende sønn, har Tom helt spesielle evner. Han kan se og høre de døde.Nå kommer bok ni om Den siste lærling ut på norsk. Tom, vokteren og morderheksen Grimalkin har kappet hodet av Den onde. Med kropp og hode atskilt, er Den onde svekket, men ikke død.

Vokterens skjebne

Den siste lærling 8

Kan Tom stole på sin nye hjelper? Tom flykter sammen med vokteren og Alice til Irland for å komme seg bort fra krigen i Grevskapet. Det blir farlig for Tom og Alice når blodkrukken som beskytter dem mot Den Onde mister sin kraft. Toms nye våpen er et sverd med helt spesielle egenskaper. Skal Tom ha

Vokterens mareritt

Den siste lærling 7

Vokterens mareritt er den sjuende boka i spenningsserien om Den siste lærling.Det er krig i Grevskapet. Tom, vokteren og Alice flykter og må slåss for livet mot mørke fiender. Beinete Lizzie er på sitt mektigste og farligste.

Vokterens offer

Den siste lærling 6

Hekser? Har vi alliert oss med hekser?Lærling Tom Wards viktigste oppgave er å beskytte Grevskapet fra mørkets skumle skapninger. Men når moren trenger hjelp til å kjempe mot de onde greske gudene, må han være på lag med gamle fiender. Tom tviler. Kan han gå mot alt det som mesteren har lært ham?

Vokterens feiltrinn

Den siste lærling 5

Den siste lærling 5. Vokterens feiltrinnTom sendes nordover for å trenes av Bill Arkwright, en annen skrømtvokter. Når Den Onde sender sin egen datter, en av de mektigste heksene, for å ta livet av Tom, tar Arkwright en beslutning som tvinger Tom til å møte sin fiende alene.

Vokterens kamp

Den siste lærling 4

"Vokterens kamp" er fjerde bok i serien om Den siste lærling, Thomas Ward. Heksene samler seg for å fremkalle ondere makter, og Tom er den eneste som kan hindre at Djevelen selv dukker opp ... I årevis har vokteren beskyttet folk mot spøkelser, gjenferd og hekser.

Vokterens hemmelighet

Den siste lærling 3

Kveldene blir mørkere og stormene rir. Vokteren bestemmer seg for å reise til vinterhuset sitt på den øde og dystre Anglezarke-heden. Det skal bli en lang og hard vinter, for Anglezarke er ikke et sted for de svake og fryktsomme. Tom syns det er fælt.