Nullstill søk

Kattekrigerne 4 - Omen fra stjernene

×

Kategorier

Alle (3259) spenning (1554) drama (1148) fantasy (1067) kjærlighet (859) humor (326) tegneserie (249) fakta (182)

Et siste håp

Kattekrigerne 4 - Omen fra stjernene 6

Stjernene nærmer seg slutten. Tre må bli fire for å bekjempe det evigvarende mørket ... Etter utallige måner med svik og bedrag er slaget mellom Mørkets skog og krigerklanene kommet.

Månetegn

Kattekrigerne 4 - Omen fra stjernene 4

De mørke kreftene som har skapt splittelse mellom de fire krigerklanene, vokser seg stadig sterkere. Mens Løvebrann fortsatt konsentrerer seg om å beskytte Tordenklanen fra et nytt, dødelig slag, mottar Blåstrupefjær en desperat bønn om hjelp fra Det brusende vanns stamme.

Hvisking i natten

Kattekrigerne 4 - Omen fra stjernene 3

Etter den skarpsynte blåstrupen og løvens brøl, bringer duens lette vinger fred. Det dødelige slaget mellom Tordenklanen og Skyggeklanen er over, men alle fire klaner sliter fortsatt med ettervirkninger. Mens Duelabb sliter med å forstå at det fins riker - og katter - som sansene hennes ikke nå

Tapt ekko

Kattekrigerne 4 - Omen fra stjernene 2

Etter den skarpsynte blåstrupen og løvens brøl, bringer duens lette vinger fred. Kattene som er De tre har fått vite at de skal ha stjernenes makt i potene. Nå må de samarbeide for å finne ut hva den eldgamle profetien betyr.

Den fjerde lærlingen

Kattekrigerne 4 - Omen fra stjernene 1

Etter den skarpsynte blåstrupen og løvens brøl, bringer duens lette vinger fred.I mange måner har de fire krigerklanene delt territoriet rundt  innsjøen mellom seg som likeverdige katter. Men en profeti spår at tre tordenklankatter skal få stjernenes makt i potene.